En Daniel Gabarró i la seva “activitat igualitària” a Lleida

El nostre amic Daniel Gabarró, soci d’Homes Igualitaris i autor de llibres com “Transformar a los hombres, un reto social”, o “¿Fracaso escolar? La solución inesperada del género y la coeducación”, és el nostre enllaç amb terres lleidatanes, terres on ell resideix i on volca gairebé tot el seu “treball igualitari”. Algunes de les seves activitats més recents són les següents:

–         En Daniel està intentant d’inscriure Homes Igualitaris dins el registre d’associacions de l’ajuntament de Lleida. Això facilitaria subvencions i similars. Igualment, el concepte “Homes Igualitaris” ja està dins la ment de molta gent a Lleida: de fet, a la roda d’homes convocada pel passat dia 21 d’octubre hi havia regidors/es de tots els partits polítics (excepte PP) i de moltes associacions diverses…

–         Per altra banda, el nostre amic es reunirà properament amb homes per tal d’ impulsar un grup de reflexió d’homes de Lleida. El seu desig és oferir un espai per escoltar els seus desitjos i plans.

–         En Daniel també ha intentat impulsar una activitat prèvia a qualsevol treball polític/públic. La activitat consisteix en la formació d’un cercle d’homes abans d’aquestes activitats. Aquesta proposta sembla haver tingut poc èxit, però malgrat això, en Daniel ha aconseguit el compromís d’alguns homes per a la propera reunió on es tractaran temes polítics/públics; entre d’ells, un home magrebí. A part, s’ha aconseguit tenir el suport d’una associació magrebí, cosa que pot ser molt interessant, en tant que les intencions del nostre company és, per suposat (i tot seguint els ideals de la nostra associació), fer una feina per a tots els homes, de tots els colors, de totes les races, de totes les textures, de tots els aromes, i per tant, el recolzament d’una entitat magrebí i la participació d’estrangers/es o persones d’altres cultures en aquestes activitats pot ser molt útil per a una evolució positiva. A més, fa anys que en Daniel treballa a Lleida, i sap que, tot i ser pocs homes els compromesos a implicar-s’hi, el fet que Lleida sigui una ciutat petita pot facilitar una bona feina i una incidència raonable a la ciutat.

–         A més a més, el nostre amic col·labora a TV LLeida un vespre al mes com a representant d’Homes Igualitaris a una tertúlia, la qual cosa també augmenta la probabilitat d’incidència gràcies a que la mida de Lleida és abastable i a que la seva gent és oberta i receptiva. També participa en un projecte ciutadà pel Pla d’Igualtat i té relacions habituals amb la Diputació de Lleida i els seus agents d’igualtat.

Finalment, només dir que aquest dimecres en Daniel participarà en una xerrada que organitza CiU al voltant del 25 de novembre (encara que des d’aquí informem que Homes Igualitaris, com a associació, constitueix una entitat sense colors polítics, la qual cosa aprofitem per sentir-nos bé amb qualsevol associació, persona o entitat política que comparteixi les nostres idees d’igualtat entre les persones).

 

Per tot això, moltes gràcies Daniel! La teva feina sempre ha estat imprescindible per a Homes Igualitaris, i des d’aquí t’animem a seguir amb la teva tasca!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.